Și eu am fost inițial foarte sceptic cu privire la acest subiect.Am început să testez diverse metode găsite pe internet și să experimentez metodologiile create de mine, dar rezultatul a fost întotdeauna și unul singur: pierdeam bani.

După luni și luni de cercetări, am găsit în cele din urmă o metodă care funcționează cu adevărat pentru a câștiga bani cu pariurile sportive.

Marele lucru este că nu este posibil să pierzi bani și câștigul este garantat (știu că nu mă crezi, dar te invit să încerci înainte să judeci).

Capital necesar: DA – aproximativ 500 de lei
Timpul necesar: aproximativ 20 de minute pe zi
Câștiguri medii: de la 500 la 1200 de euro pe lună
Risc: Zero (nu mă vei crede niciodată, dar este)

CASTIGA INCHIRIAND CAMERE SAU CAMERE PE AIRBNB

O strategie cu adevărat interesantă și foarte profitabilă este cea care vă permite să câștigați în sectorul non-hotelier datorită AirBnb.

AirBnb nu este altceva decât un site (foarte similar cu rezervarea) care vă permite să rezervați camere sau camere practic peste tot în lume, adesea la prețuri mai mici decât hotelurile clasice.

În plus, acest site fantastic vă oferă posibilitatea de a intra în portal și de a închiria camere în casa dvs. sau chiar întreaga casă, generând astfel un venit cu risc zero.

Personal, cred că este o soluție cu adevărat genială pentru închirierea de spații în casa dvs. care altfel ar fi goale și vă permite să câștigați bani fără să lucrați.

Desigur, trebuie să fii dispus să ai străini în casa ta dacă te hotărăști să închiriezi una sau mai multe camere și, mai important, trebuie să ai o casă pentru a profita de această posibilitate.

Capital necesar: NU

Timp necesar: 5 minute pentru a vă înregistra camerele și apoi timpul necesar pentru schimbarea foilor și curățarea necesară Câștiguri medii: Cu siguranță un profit foarte bun, până la 300 de euro pe lună pe cameră și multe altele pentru apartamente complete
Risc: zero

Cel mai probabil aceasta este una dintre tendințele majore ale mileniului trecut, care ar putea schimba complet lumea.

Evident, aceasta este o investiție reală, iar nivelul de risc este foarte ridicat, dar ar putea fi OPORTUNITATEA vieții care, în opinia mea, nu este cazul de pierdut.

Pentru a investi în cripto monede este necesar să deschideți un portofel digital, numit portofel, care vă permite să păstrați în stoc, dar și să cumpărați și să vindeți aceste valori mobiliare în orice moment.

Cum să faci bani pe net cu cripto monede

Am scris un articol foarte detaliat cu strategia pe care o folosesc personal pentru a investi în această lume pe care o puteți găsi aici: Cum să faci bani cu cripto monede.

Capital necesar: DA – investește doar ceea ce ești dispus să pierzi

Timp necesar: 10 minute pentru a vă deschide portofelul digital și pentru a cumpăra primele cripto monede

Câștiguri medii: potențial imens. Puteți transforma micul capital investit de cel puțin 200 de euro în active chiar de sute de mii de euro.

Risc: Riscul de a pierde capitalul investit este foarte mare, investește doar ceea ce ești dispus să pierzi

Nu investiți mai mult de 10% din venitul dvs. în criptomonede
Nu există nicio orientare foarte precisă care să vă spună cât să investiți în cripto monede. Cu toate acestea, o regulă generală bună pe care trebuie să o anticipăm pe care o puteți lua ca referință este aceea că ar trebui să investiți doar 10% din venitul total în monede digitale și, evident, o cantitate și mai mică din activele dvs.

De exemplu, 10% ar putea fi ceea ce primește o persoană după ce a plătit pentru ipoteci, facturi de utilități și alte cheltuieli esențiale. La rândul său, o strategie comună pentru a împărți câștigurile este de a pune jumătate din această sumă în Bitcoin și cealaltă jumătate în Ethereum sau o altă cripto monedă (cum ar fi Ripple – XRP). Acest lucru va permite majorității oamenilor să intre pe piața cripto monedelor, fără a se expune la prea multe riscuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here