Bitcoin este o criptomonedă de natură descentralizată și nu este legată de regulile și reglementările guvernelor naționale sau ale autorităților centrale. Fără îndoială, mii de criptomonede sunt disponibile în zilele noastre, dar totuși, bitcoin este una dintre cele mai bune și mai utilizate criptomonede.

Similar cu monedele tradiționale, bitcoinii sunt un depozit de valoare și pot fi folosiți ca mijloc de schimb. Puteți investi în bitcoin prin intermediul acestui articol.

Pentru a circula mai mult bitcoin pe piață, bitcoinul poate fi împărțit în opt valori zecimale și este considerat ca fiind cea mai mică unitate de bitcoin sau Satoshi. Codul sursă al bitcoin-urilor este conceput într-un mod care să permită utilizatorilor să îl subdivizeze în continuare pentru a aprecia valoarea monedei.

Bitcoin este singura monedă care este cea mai versatilă și poate fi folosită pentru a vinde și cumpăra bunuri din toate criptomonedele. Cu acceptarea sa largă pe piață, companiile și companiile au început să accepte plăți cu bitcoin.

Singura problemă majoră asociată cu rețeaua bitcoin este fluctuațiile sale de valoare sălbatică. Datorită pieței sale versatile, nu este considerată o investiție legitimă în comparație cu alte monede tradiționale stabile. Dar investitorii încearcă să afle despre piața bitcoinului prin analize fundamentale și tehnice și fac investiții în bitcoin.

Bitcoin

Funcționarea Bitcoin
Funcționarea Bitcoin

Bitcoin este o monedă digitală care este alcătuită din codul sursă. Codul sursă al bitcoin folosește algoritmi extrem de complicați, care sunt necesari pentru a preveni duplicarea sau unitățile bitcoin falsificate. Principiile care stau la baza codului sursă al bitcoin sunt numite principii criptografice. Criptografia asigură accesul neautorizat la bitcoin, iar acestea se bazează complet pe principiile ingineriei computerelor și pe principiile matematice avansate. Este imposibil să decodificați sau să spargeți codul sursă și să copiați sau să manipulați furnizarea acestei monede digitale.

Există multe criptomonede noi pe piață și au precedat bitcoinul, dar bitcoinul este considerat prima monedă digitală modernă. Acest lucru se datorează caracteristicilor cheie excelente oferite de bitcoin în comparație cu alte monede. Să ne uităm la câteva dintre caracteristicile bitcoin:

Schimburi Bitcoin

Schimburi BitcoinSchimburile Bitcoin sunt locurile în care utilizatorii Bitcoin pot schimba unitățile lor de criptare pentru a obține monede fiat la cursuri de schimb diferite. Utilizatorii pot cumpăra, de asemenea, bitcoins de la bursele bitcoin. Schimburile Bitcoin tind să se ocupe de aproape toate criptomonedele, dar toate schimburile au rate de schimb diferite. Schimburile bitcoin tind să perceapă aproximativ 1% din valoarea tranzacției pentru a schimba bitcoini sau a face tranzacții.

Sarcina principală a schimburilor este de a vă asigura că piața bitcoin rămâne lichidă, deoarece tinde să stabilească valoarea bitcoinului în funcție de monedele tradiționale.

Anonimatul utilizatorului

 Bitcoin anonimCodul sursă Bitcoin este protejat de principiile criptografice pentru a asigura protecția confidențialității tranzacțiilor Bitcoin. Întregul sistem de bitcoin este conceput pentru a înregistra tranzacțiile bitcoin în mod public, dar ascunde identitatea reală a utilizatorilor de bitcoin. Pentru a trimite și primi bitcoin, utilizatorii trebuie să cunoască adresa portofelului bitcoin a altor utilizatori și să își protejeze portofelul folosind cheile private. Utilizatorii de Bitcoin tind să-și manipuleze portofelele folosind numele pseudonim. Utilizatorii trebuie să utilizeze protecții suplimentare pentru a-și ascunde numele și fluxul de bitcoin.

Blockchain

Ce este tehnologia Blockchain
Ce este tehnologia Blockchain

Rețeaua bitcoin se bazează pe tehnologia blockchain pentru funcționarea sa. Blockchain-ul este conceput într-un mod pentru a înregistra toate tranzacțiile de bitcoin care au loc în fiecare zi. În cuvinte mai simple, este un registru public distribuit care înregistrează tranzacțiile bitcoin prin adunarea lor în grupuri numite blocuri. Tranzacțiile trebuie verificate mai întâi de computere speciale cunoscute sub numele de mineri care servesc două scopuri ale bitcoin, inclusiv crearea de noi unități bitcoin și verificarea tranzacțiilor bitcoin.

Noile tranzacții bitcoin au loc în fiecare zi și, prin urmare, registrul public tinde să crească în timp. Minerii își continuă activitatea de verificare a tranzacțiilor și adăugarea lor în blockchain prin adunarea lor în blocuri. Nu există o lungime specifică a blockchain-ului și nu se așteaptă să înceteze creșterea.

Minerii concurează între ei pentru a rezolva tranzacțiile bitcoin, iar cel care rezolvă 1 MB de tranzacții primește bitcoins ca recompensă.

Ce este superfluitatea bitcoin?

Ce este superfluitatea bitcoinSuperfluația Bitcoin este una dintre multele arene de tranzacționare auto de pe piață pentru criptomonede. Pentru a-l utiliza, trebuie doar să deschideți un cont, să puneți niște bani pe acesta și apoi să utilizați acei bani pentru a face tranzacții live.

Acest lucru vă permite să câștigați bani fără a face ceva numit venit pasiv.Companiile cu criptomonede sunt descentralizate, ceea ce înseamnă că nu sunt gestionate de niciun guvern sau organizație. Criptomonedele sunt stocate pe un blockchain și există doar ca o înregistrare digitală partajată de proprietate.

Puteți cumpăra și vinde criptomonede printr-un schimb. Procesul este sigur și sigur, deoarece nu există implicarea terței părți și a expeditorului și a destinatarului.

Atunci când un utilizator dorește să partajeze moneda digitală, atunci puteți face schimb doar prin mijloace digitale. Acest lucru se datorează faptului că moneda digitală este cunoscută ca o monedă virtuală care există doar în lumea fanteziei. Vârful financiar este cunoscut ca cea mai versatilă criptomonedă din lume.

Plățile blockchain vă vor face tranzacția sigură și sigură. Funcționează prin înregistrarea tranzacțiilor pe blocuri cu blocuri noi adăugate în partea din față a lanțului. Este un registru digital partajat de date înregistrate.

eToro

etoro romaniaCunoscut în mod obișnuit sub numele de tranzacționare socială și intermediere multi-active, eToro a intrat în criza de criptomonede și oferă chiar și un schimb cripto-specializat sub forma eToroX .

eToroX oferă servicii profesionale de criptare pentru comercianții de criptografie de nivel corporativ și instituțional. Schimbul popular este în prezent face peste 46 $ 7 milioane în volum zilnic pe eToroX.

eToro este bine cunoscut ca fiind cea mai importantă platformă de tranzacționare socială din lume. Cu siguranță merită să fii cu ochii în 2021.

Etoro este alegerea noastră de top pentru tranzacționarea celor mai populare criptomonede, cum ar fi Bitcoin, Ethereum și Litecoin. Etoro este unul dintre cele mai mari schimburi criptografice din lume, cu peste 18 milioane de utilizatori în întreaga lume și peste 20 de milioane de tranzacții criptografice executate pe platforma Etoro. Etoro este susținut de peste 140 de țări diferite și este una dintre cele mai sigure platforme de tranzacționare criptografice existente.

Deși Etoro nu oferă atât de multe active diferite pentru tranzacționare ca unii dintre concurenții lor, oferă cele mai populare 14 criptomonede.

 

Iată o listă a monedelor criptografice disponibile pe Etoro:

Bitcoin (BTC)
Ethereum (ETH)
Ethereum Classic (ETC)
Litecoin (LTC)
Cardano (ADA)
Neo (NEO)
Dash
Bitcoin Cash (BCH)
Lumeni stelari (XLM)
EOS
IOTĂ
TRON
ZCash
Tezos

Etoro oferă o platformă de tranzacționare bazată pe web, precum și o aplicație mobilă. Platforma Etoro este foarte ușor de utilizat, chiar și pentru începători.

Iată câteva dintre caracteristicile care ne plac cel mai mult cu Etoro:

Opinii eToroCont demonstrativ – După deschiderea unui cont, veți obține 100.000 USD în bani virtuali pentru a practica tranzacționarea. Puteți utiliza acest cont demo pentru a experimenta strategiile de tranzacționare sau pentru a avea o imagine asupra platformei în sine.

Social Trading – Când deschideți un cont la Etoro, vă veți alătura uneia dintre cele mai mari comunități de comercianți. Puteți discuta idei, puteți partaja decizii de tranzacționare și puteți vorbi despre strategie cu alți traderi pe platforma Etoro.

Copy Trading – Această caracteristică vă permite să reproduceți acțiunile altor comercianți în timp real. Acest lucru înseamnă că puteți urmări alți comercianți de succes pe Etoro și copiați tranzacțiile lor pentru a le oferi succesului.

CopyPortfolios – Acestea sunt portofolii pentru cele mai populare monede digitale. Această caracteristică este excelentă dacă doriți să vă diversificați cu diferite monede criptografice. Aceste portofolii sunt reechilibrate în mod regulat, iar investițiile sunt supravegheate de echipa de investiții Etoro.

Aplicație de tranzacționare – Aplicația de tranzacționare Etoro este intuitivă și simplă. Vă permite să tranzacționați cripto oricând și oriunde. Indiferent dacă vă aflați pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, veți avea la îndemână o varietate de criptomonede.

Etoro oferă prețuri competitive pentru toate tranzacțiile. Ele percep zero comisioane și au zero taxe ascunse. Etoro își prețuiește tranzacțiile cu spread-uri, care încep de la 0,75% pentru Bitcoin.

etoro bitcoin
etoro bitcoin

eToro a fost pionier în tranzacționarea socială în 2012 și are peste 10 milioane de clienți în peste 140 de țări. Conturile islamice sunt disponibile pentru toți clienții cu un sold minim de 1000 USD, iar depozitele și retragerile pot fi făcute de la toate băncile majore din Malaezia. Spread-urile sunt mai largi decât alți brokeri și toate retragerile percep o taxă de 5 USD, dar eToro are cea mai ușoară și mai captivantă experiență de tranzacționare socială disponibilă.

eToro oferă peste 2000 de active (inclusiv Forex, acțiuni și criptomonede) prin propria sa platformă de tranzacționare bine concepută și integrată social, care este disponibilă printr-un browser web și ca aplicație mobilă. Modelul de tranzacționare al eToro este foarte diferit de majoritatea celorlalți brokeri, dar dacă căutați o experiență de tranzacționare socială intuitivă și modernă, atunci eToro este cel mai bun.

Cu toate acestea, este important să rețineți că majoritatea brokerilor percep un spread atunci când cumpărați ȘI când vindeți un activ, în timp ce Etoro percepe un singur spread (atunci când cumpărați).În general, Etoro este un mare schimb de criptomonede pentru tranzacționarea celor mai populare monede criptografice, cum ar fi Bitcoin și Ethereum. Funcția sa de tranzacționare a copiilor crește foarte mult șansa de a obține profit, în special pentru începători.

Cumpărați și vindeți 14 dintre cele mai mari criptomonede
Cel mai bun schimb criptografic pentru tranzacționare socială și copiere
Depuneți fonduri prin cont bancar sau transfer bancar
Fără comisioane și spreaduri mici pe bitcoin și cripto

vezi mai multe pe site-ul oficial

Este sigur eToro?

valuta in crestere etoroeToro oferă o platformă robustă premiată și un produs de tranzacționare care este foarte diferit de alți brokeri.

Premiile recent câștigate la Finovate pentru Best in Show 2015 și 2017 pentru leadership în industria tehnologiei financiare, eToro a primit atenție din partea comunității comerciale pentru inovația lor în tehnologie.

Deși nu este încă reglementat de Comisia de valori mobiliare din Romania, eToro este considerat un broker bine reglementat, cu licențe de la toți cei trei principalii organisme de reglementare internaționale. eToro (Europe) Ltd este reglementată de CySEC ( licența 109/10 ) din 2010, eToro (UK) Ltd este reglementată de FCA ( licența 583263 ) 2013 și eToro AUS Capital Pty Ltd a fost reglementată de ASIC ( licența 491139 ) 2017.

Clienții ar trebui să fie conștienți de faptul că calitatea sfaturilor de tranzacționare provenite de la comunitatea eToro variază și ar trebui considerată ca fiind de încredere până când nu este bine verificată.

Datorită angajamentului puternic al eToro pentru reglementare și procesele de reglementare care sunt concepute pentru a proteja fondurile clienților și operațiunile legale de pe platformă, considerăm eToro un broker sigur cu care să tranzacționăm.

eToro pentru începători

Platforma web eToro este foarte ușor de utilizat și este o atracție importantă pentru comercianții începători. Cu componenta sa socială integrată unică, sfaturile și oportunitățile de tranzacționare sunt întotdeauna disponibile de la o comunitate de comercianți. Sistemul de bilete de asistență pentru clienți este deschis 24/7, dar nu există opțiuni de chat live sau telefon la alți brokeri. Accentul la eToro este simplitatea și distracția, marcându-le ca o perspectivă unică printre colegii lor.

eToro  Revizuire eToro 2021 reglementat eToro [CySEC 109/10, FCA 583263] Avantajele brokerului 100% Stocuri! 0% Comisioane! Cont demo gratuit!

Logo CySECLicență 109/10  Logo FCA Licență 583263

Certificări:CySEC n. 109/10 - FCA 583263 - ASIC 491139
Cont demonstrativ: DaCont demo gratuit
Siguranță: SSLProtocoale internaționale
Depozit minim:200,00 USD
Levier financiar:30: 1 și 2: 1 (variază în funcție de volatilitatea suportului)
Plăți:Sigur și rapid
TaxeCompetitiv
Asistenţă:Chat 24h-24h
Costul platformei:Gratuit
Resurse aditionale:Analiza pieței, Trading Academy
Utilizarea platformei:Ușor și intuitiv
Depunere / Retragere cu:Transfer bancar, card de credit, Neteller, Paypal, Skrill, Union Pay
Limbă:Romana, + 15 limbi
Retragere:Sigur și rapid
Aplicație mobilă :da
 
Ar trebui să vă gândiți dacă vă puteți permite să vă asumați riscul mare de a vă pierde banii.
eToro se mândrește cu peste 20 de milioane de comercianți în întreaga lume.Brokerul eToro este reglementat și sigur, ceea ce este necesar pentru a oferi o operă în tranzacționare Forex, tranzacționare CFD sau tranzacționare criptomonedă în Total Safety.eToro oferă un cont demonstrativ gratuit, fără restricții sau obligații de depozit. 

 

Atentie 

 
"Titularul nu este si nu va fi legal responsabil in niciun caz si pentru ca,acest site web include informații despre criptomonede, contracte pentru diferență (CFD) și alte instrumente financiare, precum și brokeri, burse și alte entități care tranzacționează astfel de instrumente.""Atât criptomonedele, cât și CFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde bani. Ar trebui să vă gândiți cu atenție dacă înțelegeți cum funcționează aceste instrumente și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.""cumsafacibanipenet.com/ ofera sansa  să faceți cercetările si analiza pentru aceste instrumente, înainte de a lua orice decizie de a investiții și să evitați investițiile în orice instrument financiar pe care nu îl înțelegeți complet cum funcționează și care sunt riscurile implicate.""Conținutul furnizat pe site-ul web include știri și publicații generale, propriile noastre analize și opinii personale și conținut furnizat de terți, destinat exclusiv scopurilor educaționale și de cercetare."""Nu constituie și nu ar trebui citit ca nicio recomandare sau sfat pentru a întreprinde orice acțiune, inclusiv investiția sau achiziționarea unui produs.""  eToro cine este in Romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here