Dacă sunteți interesat să jucați cazinouri online în Europa, dar ezitați să utilizați un cont bancar personal pentru depozite și retrageri, s-ar putea să vă întrebați care este cea mai bună soluție. În timp ce Europa cuprinde un spectru destul de larg de țări, fiecare cu propriile legi ale cazinourilor online, există mai multe metode de a efectua depuneri și retrageri la cazinourile online care pot fi aplicate majorității jucătorilor de cazinouri europene, indiferent de țară.

În acest articol, vom enumera diferitele opțiuni pe care le aveți pentru tranzacționarea cu cazinourile online din Europa.

PaySafeCard

PaySafeCard este o metodă de plată convenabilă pentru jucătorii europeni. Este un card preplătit care poate fi utilizat ca metodă de depunere pentru cazinourile online și nu trebuie să aveți încredere în nicio informație bancară personală pentru a utiliza un PaySafeCard.

Când efectuați retrageri pe cardul dvs. PaySafeCard, îl puteți utiliza apoi ca un card preplătit obișnuit și vi se va oferi un cod PIN de 16 cifre pentru tranzacțiile online. Alternativ, există diverse metode de retragere a fondurilor către o bancă sau un cont PayPal dacă alegeți să faceți acest lucru.

Skrill

Skrill, cunoscut anterior ca Moneybookers, este un serviciu de plată online și transfer de bani. Îl puteți folosi pentru a efectua depuneri sau retrageri de la cazinourile online, dar trebuie să conectați un card de debit sau de credit la contul dvs. Skrill și să parcurgeți un proces de verificare.

Skrill este o metodă de plată fiabilă și acceptată pe scară largă de către mulți operatori, inclusiv cazinoul Casumo. Singurul lucru de care trebuie să fii conștient este că, în timp ce depunerea de fonduri este rapidă, poate dura câteva zile lucrătoare pentru a finaliza retragerile.

EcoCard

EcoCard este o altă soluție de plată online populară pentru jucătorii europeni. Aveți nevoie de un card de credit sau de debit pentru a utiliza serviciile EcoCard, dar vi se oferă control deplin al contului și puteți depune fonduri în diferite valute.

EcoCard are un bun sistem de prevenire a fraudei, iar cardul în sine este din punct de vedere tehnic un MasterCard preplătit, care oferă comoditatea de a utiliza EcoCard oriunde este acceptat MasterCard, în întreaga lume. Efectuarea de depuneri la cazinourile online este complet gratuită și există o mică taxă pentru retragerea EcoCard-ului dvs. într-un cont bancar, dar puteți evita acest lucru folosind un EcoCard fizic.

WebMoney

O altă platformă de plată populară, utilizată pe scară largă în cazinourile europene și deosebit de populară printre jucătorii norvegieni. Oferă o experiență de depunere fără probleme și vă permite să urmăriți economiile și soldurile de ieșire. Un alt avantaj este că oferă o confidențialitate excelentă și nu este nevoie să dezvăluie informații confidențiale, cum ar fi detalii personale sau cont bancar, pentru a începe să utilizezi WebMoney.

WebMoney funcționează ca un portofel personal, astfel încât să puteți efectua transferuri în orice moment, atât depozite, cât și retrageri, în diferite monede la alegere. Atât timpii de depunere, cât și cei de retragere ar trebui să fie de aproximativ 24 de ore lucrătoare, cu taxe foarte mici, deci, în general, este un mod rapid și convenabil de a juca la cazinourile online din Europa.

Neteller

Acceptat în peste 180 de țări, Neteller este printre primele cinci cele mai populare procesoare de plată utilizate de cazinourile online, cum ar fi VegasCasino și jucătorii de cazinou. Oferă opțiuni convenabile de depunere și retragere și o mână de caracteristici suplimentare și termeni și condiții de utilizare generoase. De asemenea, este foarte sigur și toate fondurile clienților sunt deținute în fonduri fiduciare separate. Aceasta înseamnă că, chiar dacă Neteller va da faliment, toate fondurile clienților lor ar fi disponibile pentru retragere.

Trebuie să parcurgeți un proces de verificare și să utilizați fondurile din contul dvs. Neteller în termen de 14 luni, altfel veți plăti o taxă de administrare. Aceasta nu înseamnă toate fondurile din contul dvs. Neteller, ne referim doar la conturile inactive. Dacă joci des la cazinourile online, acest lucru nu se aplică în mod evident pentru tine.

Bitcoin

Fiind o criptomonedă descentralizată, nicio agenție guvernamentală sau bancă nu are jurisdicție asupra tranzacțiilor efectuate cu Bitcoin. Acest lucru oferă confidențialitate și securitate incredibile pentru jucătorii de cazino online. În plus, Bitcoin oferă taxe de tranzacție mai mici decât alte metode și viteze de tranzacție mult mai mari.

Ca bonus suplimentar, multe cazinouri online care se ocupă de Bitcoin oferă bonusuri specifice Bitcoin, cum ar fi rotiri gratuite, bonusuri de rambursare și, în unele cazuri, bonusuri cu cele mai bune potriviri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here