Cumpărați Bitcoin

Când doriți să investiți în Bitcoin, trebuie să țineți cont de faptul că este o investiție riscantă. Prețul Bitcoin poate crește rapid, dar poate, de asemenea, să scadă rapid .. Deci, asigurați-vă întotdeauna că investiți doar bani de care nu aveți nevoie pentru lucruri importante, cum ar fi chiria lunară, cumpărăturile alimentare sau urgențele.

Este înțelept să stabiliți ce sumă doriți să investiți în Bitcoin. Achiziționarea Bitcoin cu card de credit, transfer bancar, iDEAL sau Bancontact este posibilă începând de la 5 USD și nu este obligatoriu să cumpărați 1 BTC complet. Dacă știți ce sumă puteți investi, este important să alegeți momentul potrivit. Acest lucru depinde în întregime de sentimentul și de urmărirea ta. Sfat: puteți investi în Bitcoin folosind metoda Media Costului Dolarului.

Dacă intenționați să cumpărați Bitcoin, trebuie să alegeți un broker care este cel mai potrivit pentru dvs. Mai ales dacă este prima dvs. achiziție Bitcoin, este ușor să alegeți un broker unde puteți plăti cu metode de plată simple.

Țineți cont de următoarele lucruri atunci când investiți în Bitcoin:

Prețurile se pot schimba rapid. Deci, poate exista o diferență de preț între selectarea BTC și în timpul plății
Există costuri asociate cumpărării Bitcoin (costuri de tranzacționare și, uneori, costuri de tranzacție)
În general, este necesar să fie verificat cu o anumită sumă. Fiecare broker are propriul mod de a face acest lucru, dar acest lucru necesită timp suplimentar pentru toți brokerii. Gândiți-vă la o verificare a contului bancar, dovada verificării identității sau verificarea rezidenței. Acest lucru este, de asemenea, cunoscut sub numele de KYC și este de cele mai multe ori obligatoriu

 Informații despre diferitele metode de plată disponibile

Există patru metode principale de depunere a monedelor locale pe un schimb criptografic,
acestea sunt: ​​

Transferuri bancare locale;
Transferuri bancare internaționale;
Procesori de plăți terți;
Carduri de credit / debit.

În primii câțiva ani, nu a fost posibil să cumpărați Bitcoin sau oricare dintre celelalte criptomonede timpurii cu un card de credit, card de debit sau cu procesoare de plăți terțe, cum ar fi PayPal, deoarece este posibilă inversarea acestor tranzacții.

Deoarece un transfer blockchain nu poate fi inversat, ar fi fost posibil să plătiți, să primiți criptomoneda, să o transferați de la bursă și apoi să inversați plata. Acest lucru a însemnat că, de ani de zile, prețul BTC și al tuturor criptomonedelor a fost susținut de bani reali fără împrumuturi.

Prin urmare, până de curând, a fost posibil să obțineți Bitcoin doar dintr-un schimb cu un transfer bancar local sau un transfer bancar.
Cât durează să deții un Bitcoin după cumpărare?
Toți brokerii pe care îi arătăm livrează imediat Bitcoins și oferă propriul lor portofel – în acest fel, nu trebuie să așteptați niciodată livrarea.

Alege portofel
Primul lucru de care aveți nevoie ca proprietar Bitcoin este un portofel digital sigur și sigur pentru a vă stoca criptomoneda. Cu acest portofel digital, puteți trimite, primi și securiza Bitcoin în siguranță pentru o utilizare viitoare.

Trebuie să înțelegeți diferitele tipuri de portofele

Există în principal două tipuri de portofele Bitcoin pe care le puteți folosi pentru a vă stoca Bitcoin, portofelul fierbinte și portofelul rece. Dar pentru a descompune caracteristicile acestor portofele și pentru a vă ajuta mai bine să decideți ce tip să alegeți, vom împărți această listă în trei tipuri diferite de portofele Bitcoin.

Cele trei tipuri de portofele includ;

Portofele Crypto Exchange
Portofele fierbinți / Portofele online
Portofele reci / Portofele offline
Portofele de schimb de criptomonede
O altă formă a portofelului fierbinte este portofelele cu schimb de criptomonede. Aceste tipuri de portofele sunt în esență portofele fierbinți, dar optimizate pentru utilizare instituțională. Stocarea Bitcoin pe un portofel de schimb crypto nu este același lucru cu păstrarea în portofelul personal.

Principala diferență este; „nu aveți control deplin asupra portofelului”. Cu acest tip de portofel, vă depuneți fondurile Bitcoin într-un cont de custodie furnizat de un schimb de criptare la alegere.

Vă recomandăm portofelul de schimb Binance ca cel mai bun pentru începători. Acest schimb oferă una dintre cele mai ușoare platforme de utilizat, asistență 24/7 pentru clienți și o gamă largă de metode de plată pentru a vă ajuta să cumpărați Bitcoins din întreaga lume.

Portofele Bitcoin 

Portofelele fierbinți sunt, de asemenea, cunoscute sub numele de portofele online. Acest tip de portofel Bitcoin funcționează pe internet și este accesibil în întreaga lume utilizând dispozitive conectate la internet, cum ar fi calculatoare, telefoane sau tablete.

Această funcție de portofel online poate fi foarte convenabilă, deoarece vă permite să cumpărați, să stocați și să tranzacționați cu portofelul dvs. Bitcoin foarte ușor.

Bitcoin Exchange

Schimburile Bitcoin vă permit să vă stocați moneda digitală direct cu acestea, care este probabil cea mai convenabilă metodă de stocare pentru cei noi în cripto. Rețineți că incidentele au avut loc atunci când schimburile au fost piratate sau au pierdut BTC-ul sau altcons-urile clienților lor, deci fiți conștienți de riscurile de a păstra BTC într-un schimb! În caz contrar, puteți alege să vă păstrați BTC pe un portofel extern, care prezintă și riscuri pentru utilizatorii de cripto-începători care nu sunt încă confortabili cu păstrarea propriilor chei private.

Modul în care intenționați să utilizați noua dvs. criptomonedă ar putea afecta modul în care cumpărați și modul în care intenționați să o stocați. Dacă, de exemplu, doriți să dețineți Bitcoin sau un altcoin ca investiție pe termen scurt, poate fi mai ușor și mai simplu să vă păstrați monedele la schimbul prin care le-ați cumpărat. Poate exista probleme de securitate suplimentare în aceasta, dar realitatea este că majoritatea oamenilor dețin cel puțin o parte din monedele lor în schimb. Dacă obiectivul dvs. este pur și simplu să învățați cum să investiți în Bitcoin, aceasta este probabil cea mai ușoară opțiune.

Dacă intenționați să cumpărați BTC sau alte active în scopuri comerciale, va trebui să le stocați la bursă, deoarece acestea devin garanții, activul pe care îl tranzacționați sau pe care îl împrumutați. Există multe schimburi care vor permite tranzacționarea marjelor criptomonede pentru clienții lor. Aceasta este, evident, o strategie de gestionare a banilor cu risc foarte ridicat și vă recomandăm să luați sfaturi financiare adecvate situației dvs. personale.

Cu toate acestea, dacă intenționați să cumpărați criptomonede în cantități mari sau intenționați să o utilizați pentru a cumpăra bunuri și servicii online, atunci ar trebui să păstrați monedele singure. Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de un fel de portofel sau hardware online.

Păstrați BTC într-un portofel Bitcoin

În loc să vă păstrați activele digitale pe un schimb Bitcoin, puteți să vă păstrați BTC într-un portofel Bitcoin. Portofelele sunt sub două forme: cald și rece. Portofelele fierbinți sunt programe software care rămân conectate la internet, adică stocarea Bitcoin-ului dvs. online într-un portofel digital sau portofel mobil. Este mai convenabil să efectuați tranzacții printr-un portofel fierbinte, dar acestea sunt mai susceptibile de a fi atacate. Depozitarea la rece a noului dvs. Bitcoin este posibilă folosind portofele hardware, dar portofelele online sunt potențial mai ușor de utilizat pentru începătorii cripto.

Le etichette sono importanti nel mondo finanziario perché aiutano le autorità di regolamentazione a sapere come inserire qualcosa nel quadro esistente o se dovrebbero creare una nuova categoria.
Una regolamentazione ragionevole ha il potenziale per rafforzare l’intero settore, offrendo maggiore chiarezza per l’applicazione della legge e la protezione degli investitori. È essenziale che i governi metano in atto controlli adeguati per qualsiasi nuova tecnologia dirompente, quindi non viene utilizzata per la criminalità. In definitiva, le autorità di regolamentazione dettano il futuro del settore.
Ma per regolare qualcosa, devi sapere in quale scatola metterlo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here