cumsafacibanipenetBitcoin este unic prin faptul că doar 21 de milioane de Bitcoin vor fi creați vreodată. Însă, asta nu va fi niciodată o limitare pentru că Bitcoin pot fi divizați în subunități ale unui Bitcoin, cum ar fi biți – sunt 1.000.000 de biți în 1 Bitcoin.

Bitcoin pot fi divizați până la 8 zecimale(0,000 000 01) si chiar si în unități mai mici dacă va fi vreodată nevoie în viitor pe măsură ce mărimea medie a unei tranzacții scade.Nu va cădea Bitcoin într-o spirală relaționară?Teoria spiralei relaționare spune că dacă preturile sunt de așteptat să scadă, oamenii vor amâna plățile pentru un moment viitor pentru a beneficia de preturile mai scăzute.

Acea scădere în cerere va face comercianții să coboare preturile pentru a încerca să stimuleze cererea, făcând problema şi mai mare şi ducând la o depresie economică.Deși această teorie este o cale populară de a justifica inflația dintre băncile centrale, aparent nu este întotdeauna adevărată şi este considerată controversată între economiști. Electronicele sunt un exemplu de piața unde preturile sunt în continuă scădere dar care nu este într-o depresie economică.

Similar, valoarea de bitcoin a crescut în timp şi de asemenea şi mărimea economiei Bitcoin a crescut dramatic alături de ea. Deoarece atât valoarea monezii cât şi mărimea economiei asociate cu ea au început de la 0 în anul 2009, Bitcoin, este un contra exemplu al acestei teorii arătând că pot există excepții de la regulă.Totuși, Bitcoin nu este făcut pentru a fi o valută relaționară.

Este mai corect spus că Bitcoin este construit să permită inflație în anii de început, apoi devenind stabil în anii ce vor urma. Singurul moment în care cantitatea de Bitcoin aflat în circulație ar putea să scadă ar fi în cazul în care lumea începe să-şi piardă portofelele Bitcoin fără să-şi facă backup. Cu o bază monetară stabilă şi o economie stabilă, valoarea valutei ar trebui să rămână aceeași.

eToro  Revizuire eToro 2021 reglementat eToro [CySEC 109/10, FCA 583263] Avantajele brokerului 100% Stocuri! 0% Comisioane! Cont demo gratuit!

Logo CySECLicență 109/10  Logo FCA Licență 583263

Certificări:CySEC n. 109/10 - FCA 583263 - ASIC 491139
Cont demonstrativ: DaCont demo gratuit
Siguranță: SSLProtocoale internaționale
Depozit minim:200,00 USD
Levier financiar:30: 1 și 2: 1 (variază în funcție de volatilitatea suportului)
Plăți:Sigur și rapid
TaxeCompetitiv
Asistenţă:Chat 24h-24h
Costul platformei:Gratuit
Resurse aditionale:Analiza pieței, Trading Academy
Utilizarea platformei:Ușor și intuitiv
Depunere / Retragere cu:Transfer bancar, card de credit, Neteller, Paypal, Skrill, Union Pay
Limbă:Romana, + 15 limbi
Retragere:Sigur și rapid
Aplicație mobilă :da
 
Ar trebui să vă gândiți dacă vă puteți permite să vă asumați riscul mare de a vă pierde banii.
eToro se mândrește cu peste 20 de milioane de comercianți în întreaga lume.Brokerul eToro este reglementat și sigur, ceea ce este necesar pentru a oferi o operă în tranzacționare Forex, tranzacționare CFD sau tranzacționare criptomonedă în Total Safety.eToro oferă un cont demonstrativ gratuit, fără restricții sau obligații de depozit. 

 

Atentie 

 
"Titularul nu este si nu va fi legal responsabil in niciun caz si pentru ca,acest site web include informații despre criptomonede, contracte pentru diferență (CFD) și alte instrumente financiare, precum și brokeri, burse și alte entități care tranzacționează astfel de instrumente.""Atât criptomonedele, cât și CFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde bani. Ar trebui să vă gândiți cu atenție dacă înțelegeți cum funcționează aceste instrumente și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.""cumsafacibanipenet.com/ ofera sansa  să faceți cercetările si analiza pentru aceste instrumente, înainte de a lua orice decizie de a investiții și să evitați investițiile în orice instrument financiar pe care nu îl înțelegeți complet cum funcționează și care sunt riscurile implicate.""Conținutul furnizat pe site-ul web include știri și publicații generale, propriile noastre analize și opinii personale și conținut furnizat de terți, destinat exclusiv scopurilor educaționale și de cercetare."""Nu constituie și nu ar trebui citit ca nicio recomandare sau sfat pentru a întreprinde orice acțiune, inclusiv investiția sau achiziționarea unui produs.""  eToro cine este in Romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here