Acasă Bani pe Net Bitcoin va continua să crească?

Bitcoin va continua să crească?

10
0

Motivul pentru noua încredere a investitorilor în criptomonede are legătură cu cine investește. În 2021, prețul Bitcoin a fost împins de investitori individuali care au crezut în viitor și valoarea tehnologiei. La acea vreme, însă, Bitcoin nu era o investiție respectabilă. Nu a fost susținută de nici o resursă sau de un guvern, iar lipsa sprijinului tradițional a adăugat riscului său.

În 2020, creșterea Bitcoin este determinată de investițiile instituționale. Fondurile speculative mari și companiile cotate la bursă conduc acest ciclu alcătesc și nu au aceleași dezavantaje reputaționale ca și investitorii de retail.

Recent, Square și Paypal au adăugat criptomonedă la oferta lor. Mass-media financiară principală acordă atenție și raportează zilnic criptomonedele. Și de data aceasta nu este disprețuitor. De data aceasta este grav.

Implicarea unor jucători atât de mari în lumea Crypto îi conferă legitimitatea de care are nevoie. Probabil vom vedea începutul intrării monedei digitale în mainstream și în următorii ani această piață se va întări în forma sa adecvată.

De ce încep investitorii instituționali să acorde atât de multă atenție Bitcoinului? Răspunsul se află în lumea noastră afectată de Covid-19. Țările au trebuit să crească datoria pentru a susține povara financiară a economiilor închise și reducerea producției.
Un alt factor major care probabil va continua să crească prețul Bitcoin este problema aprovizionării sale.

Este disponibilă doar o cantitate limitată de Bitcoin. Deși Bitcoin poate fi exploatat, foarte puțini fac acest lucru și toți ceilalți investitori sunt dependenți de ofertă. În plus, minerii Bitcoin vor fi stimulați să-și controleze activele pe măsură ce prețurile cresc.

Chris Thomas de la Swissquote bank a explicat că „dezechilibrul dintre cerere și ofertă este pur și simplu incredibil”. Cumpărătorii instituționali adună cantități mari destul de repede și cererea nu pare să se epuizeze.

Glassnode raportează că portofoliile de minerit precum Lubian.com, F2Pool, Binance Pool și Poolin dețin în mod colectiv peste 33.000 BTC. Thomas a adăugat „Minerii trebuie să-și acopere costurile de exploatare [..] este clar că vom continua să creștem destul de convingător pentru destul de mult timp”.

Pe măsură ce această tendință continuă, prețurile BTC vor continua să crească, dar problema aprovizionării va avea o altă consecință notabilă pe care îi sfătuiește pe inventatori să acorde atenție.

Alte criptomonede

Bitcoin nu este singura criptomonedă din oraș, iar problemele sale de aprovizionare vor crește și alte monede concurente.

În ultimele zile, ETH / BTC a cunoscut și un ciclu alcista. Ethereum a înregistrat o creștere cu 350% a valorii sale de la începutul anului, iar investitorii par să fie dispuși să cumpere Ethereum cu Bitcoin.

Ethereum a trecut pe scurt marca 1.793,28 dolari săptămâna trecută. Creatorii săi au anunțat, de asemenea, actualizări interesante despre care se spune că abordează problemele de scalabilitate ale lui Ether, făcând astfel moneda și mai competitivă.

Pe lângă Ethereum, Cardano și Orchid au beneficiat de creșterea Bitcoin săptămâna trecută.

Viitorul

Așa cum era de așteptat, se pare că intrăm în era criptomonedelor și a monedelor digitale pentru a vă transporta și a vă spune tot ce trebuie să știți despre tendințe și impactul lor. Este un moment de transformare pentru industria fintech și de data aceasta nu va încetini.
Consumul de energie al Bitcoin

Bitcoin a folosit ieri aproximativ 213 milioane kilowatt-oră de energie electrică. Anual, aceasta ar însuma 78 de terawați-oră. Este echivalentul consumului de energie din Chile sau cu 7,2 milioane de gospodării americane. Consumul de energie al Bitcoin reprezintă acum 0,35% din consumul mondial de energie electrică.
Deși studiile existente au valorificat învățarea automată pentru o predicție mai precisă a prețului Bitcoin, puțini s-au concentrat pe fezabilitatea aplicării diferitelor tehnici de modelare a eșantioanelor cu structuri de date și caracteristici dimensionale diferite.

Pentru a prezice prețul Bitcoin la diferite frecvențe folosind tehnici de învățare automată, mai întâi clasificăm prețul Bitcoin pe baza prețului zilnic și a prețului cu frecvență înaltă.

Pentru predicția zilnică a prețurilor Bitcoin, se utilizează o serie de funcții de dimensiuni ridicate, inclusiv proprietatea și rețeaua, tranzacționarea și piața, atenția și prețul spot al aurului, în timp ce capacitățile de bază de tranzacționare dobândite dintr-un schimb de criptomonede sunt utilizate pentru predicția prețului de 5 minute. Metodele statistice, incluzând regresia logistică și analiza liniară discriminantă pentru predicția zilnică a prețului Bitcoin cu caracteristici dimensionale ridicate, ating o precizie de 66%, depășind algoritmii de învățare automată mai complicați.

În comparație cu rezultatele de referință pentru predicția zilnică a prețurilor, obținem performanțe mai bune, cu cea mai mare precizie a metodelor statistice și a algoritmilor de învățare automată de 66% și respectiv 65,3%.

THE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here